tirsdag 30. mars 2010

fotosafari


Det er så deilig med farger i huset nå som vi venter på naturens fyrverkeri...åh, det var flott sagt! Gikk en tur i hagen i dag, og jammen tror jeg ikke det kommer noen gule, små hoder opp ved sørveggen snart!



søndag 28. mars 2010

vårklær

I dag har både minsten og storemann fått nye klær! Minsten er veldig fornøyd med sin nye grønne lue! Den har allerede vært ute på sin jomfrutur. Luen har tynt ullfor. Ytterstoff fra gammelt sengetøy, som skjortene også er laget av! Mykt og behagelig. Minstens skjorte har fått 3/4 langt erme. Det er jeg veldig fornøyd med. Passer bra til et aktivt barn, ulltrøya kommer litt nedenfor, og det er bare fint.


lørdag 27. mars 2010

Morgenkjole




I dag tok jeg med meg kaffen og gikk rett inn på syrommet, satte på lydboken jeg hører på nå og sydde meg en tunika/kjole av gammelt sengetøy og bestemors bluse. Den ble veldig fin. Jeg gleder meg til våren, og varme dager. Da skal jeg gå med kortermet!!! 

I går ryddet jeg på rommet. Det ble fint! Det er utrolig deilig å ha sitt eget syrom hvor jeg kan boltre meg, måle opp, brette ut, prøve, klippe og ordne. Barna kommer ofte inn og inspireres av den verkstedaktige atmosfæren. De setter seg til og tegner, klipper, limer og syr litt. 

fredag 26. mars 2010

skjorter og stoff



Skjorte laget av 70talls putetrekk, skal ikke selge den, må bare vise den fram.. så fint stoff.


Skjorte str 8 år.  285kr


FIIINE stoff jeg skal sy herlige klær og kanskje puter av. Det er så moro å finne gamle dynetrekk og klær ingen vil ha og så forandre dem til noe helt nytt og spennende. Vårfølelse gir disse stoffene meg!


onsdag 24. mars 2010

frelst på dynetrekk!


Nå har det vært lenge stille fra meg. Har vært i et vinterhi, men nå er jeg ute igjen. Fuglene synger, solen skinner, snøen smelter..det er VÅR, og på tide med nye prosjekter. Har masse ideer. Hodet bobler litt over, jeg må skrive lister, lange lister, tegne og tenke, male, sy og le! Barna prøver klær og synes de er fine! Hvilken lykke. Jo klart det er vår, det kjenner jeg. Nå har vi jo til og med fått tapetdyr på barnerommet! Vi henger med, retro, redesign og tapetdyr. GØY! ja ja JA! Var på hytta i helgen og der fant jeg DE dynetrekkene! Rett hjem, klippe, måle, sy.. Vips puter, skjorter, bluse, skjørt, bamse, smekke og penal. Ja visst er det moro. Det er overstadig. Jeg er nyfrelst, ..på redesign.